Instalatie de racordare la reteaua electrica de distributie

Instalatia de racordare la reteaua electrica de distributie (bransamentul electric) se realizeaza in baza avizului tehnic de racordare emis de catre operatorul de distributie.

Realizam bransament electric in Bucuresti si Ilfov

Cu o vasta experienta in domeniu si specialisti bine pregatiti, Firma Electro Calin ofera serviciul de bransament electric monofazic si trifazic in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe.

Bransament electric subteran – Servicii calitative la preturi avantajoase

Solutia tehnica emisa de catre operatorul de distributie prevede executia bransamentelor electrice subterane.

Bransamentele subterane se executa in zonele urbane si rurale. Specialistii nostri au in vedere cateva aspecte esentiale atunci cand realizeaza bransamente electrice subterane, precum:

Lucrarile de bransament electric subteran trebuie realizate doar de specialisti autorizati ANRE, in urma obtinerii unui aviz tehnic de racordare.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de serviciul bransament electric subteran, iar noi vom raspunde rapid solicitarii tale.

Bransament electric subteran – Servicii calitative la preturi avantajoase

Bransamentul electric aerian sau instalatia de racordare la reteaua electrica de distributie se realizeaza tinand cont de cateva aspecte: pozitia, destinatia, inaltimea cladirii, dar si materialele din care aceasta este construita(se executa doar in cazuri exceptionale, cand situatia nu permite executia bransamentului subteran).

Ulterior, montajul poate fi realizat in mai multe feluri, dupa cum urmeaza:

Electro Calin

Echipa de specialisti Electro-Calin garanteaza realizarea cu succes a oricaror proiecte ce implica instalatie de racordare la reteaua electrica de distribuitie.
– Calitate garantata

Instalatie de racordare la reteaua electrica de distributie

Echipa de specialisti Electro-Calin garanteaza realizarea cu succes a oricaror proiecte ce implica instalatie de racordare la reteaua electrica de distribuitie. Echipa noastra se remarca prin profesionalism, promptitudine si seriozitate. Toate aceste valori se pot observa cu usurinta in portofoliul vast pe care il detinem.

Acte necesare bransament electric

Actele de care aveti nevoie pentru demararea lucrarilor de bransament electric sau instalatie de racordare la reteaua electrica de distributie sunt:
Cererea de racordare
C.I sau C.U.I

(in functie de situatie)

Act de proprietate
Plan de încadrare in zona
Plan de situatie al obiectivului existent/propus
Autorizatie de construire in termen
Certificat de urbanism
Aviz amplasament

Instalatie de racordare la reteaua electrica de distributie la cele mai inalte standarde

Obiectivul nostru principal este de a oferi clientilor servicii calitative, la standarde inalte. Totodata, ne asiguram ca oferim promptitudine si profesionalism.

Beneficiile pe care le oferim clientilor nostri

Timp rapid de interventie si executie – Echipa noastra este formata din specialisti calificati si autorizati ANRE. Astfel, siguranta nu este niciodata lasata la voia intamplarii. Raspundem cu promptitudine la fiecare solicitare si intervenim rapid;

Asadar, daca esti in cautarea unor profesionisti care sa iti ofere serviciul de bransament electric, Electro – Calin este solutia! Contacteaza-ne cu incredere oricand ai nevoie de serviciile noastre, iar noi vom raspunde cu promptitudine oricarei solicitari! Oferim servicii de bransament electric in Bucuresti, Ilfov, dar si in zonele limitrofe.

Call Now Button