Prize de pamant

Firma autorizata pentru instalarea prizelor de pamant

Ai nevoie de o echipa care sa te ajute cu instalarea prizelor de pamant? Echipa Electro-Calin iti pune la dispozitie specialisti acreditati si certificat in domeniu, cu experienta considerabila.

Priza de pamant are in compozitia sa elemente metalice menite sa distribuie sarcinile electrice care provin din descarcarea loviturii de trasnet. Totul se intampla fara provocarea supratensiunilor periculoase. Este important ca impamantarea instalatiilor electrice sa fie executata de personal pregatit tocmai datorita sigurantei pe care acest serviciu o ofera. In cazul in care echipamentele electrice care sunt conectate la retea dispun de impamantare, iar o izolatie prezinta anumite defectiuni, riscurile ca un voltaj periculos sa-si faca aparitia pe suprafata carcaselor sunt eliminate. Atunci cand carcasa aparatului impamantat este atinsa de faza, un scurt circuit se va produce, iar siguranta fuzabila se va arde. Daca este vorba despre sigurantele automate, ele se vor deconecta. In felul acesta, pericolul nu va mai exista in momentul in care siguranta se va declansa.

Apeleaza la o echipa de specialisti in servicii de impamantare instalatii electrce si asigura-te ca elimini orice risc.

Instalarea prizelor de pamant – un pas esential in orice tip de constructie

Cu toate ca executarea prizelor de pamant este adesea tratata cu superficialitate, aceasta reprezinta un pas esential pentru luarea unor masuri de siguranta in privinta electricitatii. In procesul de construire a unei case, de exemplu, prizele de pamant se afla pe plan secundar sau poate chiar sunt ignorate total. Aceasta atitudine este total gresita. Recomandat este sa iei in calcul acest detaliu inca de la stadiul de proiect al locuintei tale.

Rolul prizelor de pamant

Electro Calin

Echipa de specialisti Electro-Calin garanteaza realizarea cu succes a oricaror proiecte ce implica instalatie de racordare la reteaua electrica de distribuitie.

Impamantari instalatii electrice in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe

Venim in ajutorul clientilor nostri (persoane fizice si juridice) cu servicii de impamantari instalatii electrice in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi. Garantam servicii de calitate, la standarde inalte, echipa specializata, experimentata si autorizata ANRE. De asemenea, experienta acumulata si provocarile carora le-am facut fata cu brio au condus la crearea unui portofoliu considerabil cu proiecte.

Pentru a putea satisface nevoilor tuturor clientilor, punem la dispozitia acestora preturi avantajoase, accesibile oricarui tip de buget.

Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectul tau! Iti punem la dispozitie solutii si oferte personalizate in functie de complexitatea lucrarii.

Call Now Button