Electrician autorizat ANRE Sector 2

Soseaua Stefan cel Mare, Soseaua Colentina, Piata Obor, Piata Iancului, Bulevardul Lacul Tei, Calea Mosilor, Bulevardul Dacia, Pantelimon, Piata Rosetti, Vatra Luminoasa, Bulevardul Pache Protopopescu, Strada Lizeanu, Strada Doamna Ghica, Strada Vasile Lascar, Soseaua Andronache, Bulevardul Ferdinand, Strada Grigore Moisil, Bulevardul Ghica Tei, Strada Doamna Ghica, Piata Gemenii, Strada Icoanei, Strada Petricani, Strada Delfinului, Foisorul de Foc.

Echipa de specialisti Electro-Calin iti ofera servicii complete de instalatii electrice, inlocuirea instalatiilor vechi, prize de pamant, montaj paratrasnet, instalatii alimentare energie electrica, conectarea instalatiei electrice la bransament. Astfel, indeferent de gravitatea problemei cu care te confrunti, apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Toate lucrarile efectuate de specialistii nostri beneficiaza de garantie timp de 2 ani (pentru persoanele fizice) si 1 an (pentru persoanele juridice).

Utilizam doar tehnologii de ultima generatie si materiale de calitate premium pentru a ne asigura ca fiecare lucrare este realizata cu succes.

Ce probleme poate remedia un electrician autorizat ANRE

Electro-Calin – Echipa cu experienta, compusa doar din electricieni autorizati ANRE

Principalul nostru obiectiv este de a oferi servicii de calitate. Astfel, echipa de specialist Electro-Calin este formata doar din electricieni autorizati ANRE. Printre principalele beneficii de care se pot bucura clientii nostri atunci cand aleg sa colaboreze cu un electrician autorizat ANRE din echipa noastra se numara:

Totodata, daca ai in plan un nou proiect, te poti baza pe noi! Echipa Electro-Calin iti sta la dispozitie cu o gama variata de servicii, personal calificat si preturi avantajoase!

Call Now Button