Executie retele electrice si extinderi de retea

Personal calificat, calitate garantata

Oferim clientilor proiectare, consultanta, executie retele electrice si extindere de retea la cele mai inalte standarde de calitate. Personalul este alcatuit din electricieni autorizati ANRE.

Executie instalatii electrice:

De ce sa alegeti Echipa Electro Calin?

Extindere relete electrice de joasa tensiune

Extinderea retelelor electrice de joasa tensiune este un serviciu ce poate fi realizat doar de o echipa de specialisti. Astfel, Electro Calin va pune la dispozitie personal calificat, cu o vasta experienta si atestat. Oferim servicii complete de extindere a retelelor electrice de joasa tensiune.

Electro Calin

Modernizarea sau extinderea instalatiei electrice

Un tablou electric modernizat este absolut obligatoriu, mai ales in cazul in care s-a realizat o lucrare de extindere a instalatiei electrice, in urma renovarii locuintei. In felul acesta se ofera o siguranta sporita imobilului.

Modernizarea tablourilor electrice este un serviciu care implica interventia unui electrician autorizat ANRE. In cazul locuintelor mai vechi de 20 de ani, este obligatorie inlocuirea completa a instalatie electrice.

Care sunt lucrarile de extindere sau modernizare ce pot afecta instalatiile electrice:

De ce sa alegi o echipa de electricieni autorizati ANRE pentru serviciul de executie retele electrice si extinderi de retea

In mod clar, atunci cand alegeti sa lucrati cu un electrician, intreaga siguranta a familiei se afla in mainile acestuia. Drept urmare, se recomanda colaborarea doar cu electricieni autorizati ANRE.

Care sunt principalele noastre obiective
Punem siguranta familiei dumneavoastra pe primul loc;
Avem preturi avantajoase si le comunicam in mod transparent;
Lucram doar cu electricieni experimentati si autorizati;
Call Now Button