Bransamente electrice

Instalatie de racordare la reteaua electrica de distributie

Instalatia de racordare la reteaua electrica de distributie se realizeaza in baza avizului tehnic de racordare emis de catre operatorul de distributie.

Intocmire dosar instalatie electrica de utilizare ENEL

Intocmirea dosarului de instalatie electrica de utilizare reprezinta o etapa importanta in procesul de racordare la reteaua de energie electrica.

Prize de pamant

Ai nevoie de o echipa care sa te ajute cu instalarea prizelor de pamant? Echipa Electro-Calin iti pune la dispozitie specialisti acreditati si certificat in domeniu, cu experienta considerabila.

Buletine PRAM

Executam si eliberam buletine PRAM conform normelor si cerintelor aflate in vigoare

Moara Vlasiei, Dascalu, Tunari, Petrachioaia, Ganeasa, Stefanestii de Jos, Mogosoaia, Afumati, Chiajna, Ciorogarla, Corbeanca, Branesti, Dobroesti, Domnesti, Glina, Vidra, Clinceni, Cornetu, Cernica, 1 Decembrie, Jilava, Copaceni, Dragomiresti-Vale, Berceni, Darasti-Ilfov, Chitila, Buftea, Bragadiru, Magurele, Pantelimon, Peris, Voluntari, Popesti Leordeni, Ciolpani, Snagov, Gruiu, Nuci, Gradistea, Balotesti, Otopeni.

Esti in cautarea unei echipe specializate pentru executarea lucrarilor de bransament electric in Bucuresti sau Ilfov? Electro Calin iti sta la dispozitie cu servicii complete!

Bransamentul electric reprezinta instalatia de joasa tensiune, destinata alimentarii cu energie electrica a unui consumator, executata de la linia electrica de distributie, pana la contorul electric.

Prin prisma profesionalismului, experientei vaste in domeniu si implicarea de care am dat dovada de-a lungul timpului, sutele de clienti ne recomanda ca fiind adevarati specialisti in realizarea serviciilor de bransamente electrice.

Firma de bransament electric – Servicii la cele mai inalte standarde de calitate

De peste 25 de ani oferim serviciul de bransament electric in Bucuresti si Ilfov, la cele mai inalte standarde ale calitatii. Dispunem de toate cunostintele si materialele necesare pentru ca fiecare lucrare executata sa indeplineasca cerintele de calitate si mediu.

Oferim consultanta si venim in sprijinul clientilor cu tehnici avansate pentru identificarea celor mai bune solutii privind racordarea si alimentarea cu energie electrica.

Calitate garantata

Calitatea lucrarilor executate este cea care vorbeste in mod direct despre implicarea, profesionalismul, seriozitatea si respectul fata de client. Calitatea este principalul nostru obiectiv si totodata, valoarea in jurul careia ne ghidam intreaga activitate;

Rapiditate si proptitudine

Fiecare solicitare este foarte importanta pentru noi, astfel ca oferim intotdeauna clientilor nostri rapiditate si proptitudine in executia lucrarilor;

Experienta vasta

Avem o experienta de peste 25 de ani in domeniu, iar acest aspect ne ajuta sa putem garanta fiecarui client calitatea lucrarilor efectuate.

Servicii complete de bransamente electrice in Bucuresti si Ilfov

Pe langa executia bransamentelor electrice, asistam si la intocmirea dosarelor si a documentatiei de obtinere a avizelor de amplasament sau racordare. Echipa noastra de specialisti dispun de o vasta experienta in domeniul efectuarii instalatiilor electrice si a lucrarilor de bransament electric, astfel ca incercam de fiecare data sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii. Toti specialistii Electro Calin sunt atestati ANRE pentru proiectarea si executarea instalatiilor electrice interoare in cazul constructiilor civile si industriale, cat si pentru bransamente aeriene si subterane.

Bransament electric subteran

Bransamentele subterane asigura legatura prin cablu intre reteaua nationala de distributie a energiei electrice si nisa de bransament a abonatului. Executia poate fi realizata fie prin bransarea direct din cablul principal de alimentare, fie dintr-o retea subterana in cazul in care sunt necesare alimentarilor unor consumatori ce nu se pot realiza prin intermediul bransamentului aerian.

Bransamentuele electrice subterane sunt clasificate in doua categorii: bransamentul din exteriorul imobilului si bransamentul din interiorul imobilului.

Bransament electric aerian

Bransamentele electrice aeriene pot fi clasificate in: bransamente fara traversare fara traversare (in cazul in care consumatorii se regasesc pe aceeasi parte cu reteaua electrica) sau bransamente cu traversare ( in situatia in care consumatorii se afla pe partea opusa a retelei electrice).

Bransament monofazat si trifazat

Branasamentul monofazat sau trifazat se alege in functie de puterea maxima solicitata.

Bransamentul monofazat este folosit in special, in cazul consumatorilor casnici si are o tensiune de 230V, iar cel trifazat este utilizat atat de consumatorii casnici, cat si de cei industriali si dispune de o tensiune de 400 V.

Avantajele bransamentului monofazat

Avantajele bransamentului trifazat

In cazul in care nu stii ce solutie este mai potrivita nevoilor tale, putem discuta impreuna detaliile proiectului si stabilim puterea necesara pentru ca mai apoi sa putem recomanda bransamentul potrivit.

Oferim consultanta de specialitate pentru obtinerea avizelor tehnice de racordare si totodata, executam instalatii electrice de racordare la reteaua electrica in Bucuresti si Ilfov.

Servicii complete de bransament electric la pret avantajos

Profersionalismul si seriozitatea sunt doua dintre valorile in jurul carora ne ghidam intreaga activitate, pentru a oferi clientilor nostri servicii la cel mai bun raport calitate-pret. Astfel, oferim servicii de bransament electric la pret accesibil. Pentru a beneficia de o oferta personalizata, contacteaza echipa noastra de specialisti.  

Etapele de urmat pentru racordarea la reteaua de distributie a energiei electrice

Intrebari frecvente

Dupa o discutie amanuntita privind detaliile proiectului tau, vom reveni cu o oferta personalizata de pret. Fiecare proiect este diferit, astfel ca pretul difera in functie de complexitatea acestuia.

  • Cerere de racordare
  • I./C.U.I.
  • Act de proprietate(certificat urbanism/autorizatie de construire/CF constructie/adeverinta primarie)
  • Plan de incadrare in zona
  • Plan de situatie al obiectivului existent/propus
  • In functie de tipul consumatorilor energiei electrice, bransamentele electrice se diferentiaza astfel:

    • Utilizatori persoane fizice – consumatori mici;
    • Utilizatori persoane juridice – Consumatori ce folosesc energie electrica pentru activitatea comerciala, industriala, etc.
Obtine chiar acum toate detaliile necesare si informatii despre costul bransamentului electric printr-un simplu apel telefonic!
Call Now Button