Iluminat public stradal

Echipa specializata in servicii de iluminat public stradal

Iluminatul public stradal este o necesitate atat in marile orase, cat si in comunele sau satele din intreaga tara. Principalul scop al iluminatului public stradal este reprezentat de furnizarea nivelului de iluminare corespunzator standardelor specificate.

Echipa de specialisti Electro-Calin vine in ajutorul administratiilor publice cu servicii de iluminat public stradal, la cele mai inalte standarde ale calitatii. Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati si acreditati in domeniul electricitatii. Astfel, putem asigura profesionalismul si siguranta fiecarui proiect derulat.

Principalele aspecte pe care ar trebui sa le bifeze iluminatul public stradal

In urma instalarii unui sistem de iluminat public, principalele aspecte de care comunitatea ar trebui sa beneficieze sunt:

Electro Calin

Echipa de specialisti Electro-Calin garanteaza realizarea cu succes a oricaror proiecte ce implica instalatie de racordare la reteaua electrica de distribuitie.

De ce Electro-Calin pentru iluminat public stradal?

Profesionalism

Tratam cu seriozitate fiecare proiect pentru ca obiectivele administratiilor publice sa fie atinse cu succes, iar comunitatea sa se bucure de un real beneficiu;

Promptitudine

Respectam cu strictele termenul de finalizare a proiectului stabilit initial;

Echipamente moderne

Dispunem de toate echipamentele necesare pentru ca rezultatele proiectelor sa se incadreze in standardele calitatii, iar timpul de executie sa fie cat mai scurt posibil;

Tarife accesibile

Practicam tarife accesibile pentru a putea satisface nevoile oricarei comunitati;

Dispunem de certificat ANRE.
Electro Calin

Servicii de iluminat public in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe

Electro-Calin ofera servicii de instalat sisteme de iluminat public in Bucuresti, Ilfov, dar si in zonele limitrofe. Raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Cum poti lua legatura cu noi pentru servicii de iluminat public stradal

Pentru proiectele ce presupun instalarea unor sisteme de iluminat public stradal, ne poti contacta la numarul de telefon 0722393499, la adresa de e-mail office@electro-calin.ro sau prin intermediul formularului de contact afisat pe site.

Call Now Button