Inchiriere miniexcavator la cel mai avantajos raport calitate-pret

Inchiriem miniexcavator de inalta performanta, dotat cu toate accesoriile necesare, astfel incat fiecare client sa beneficieze de randament ridicat si rapiditate in executie. Miniexcavatorul este ideal pentru demolari usoare, manipulare de materiale, proiecte de constructii sau amenajare si indepartarea radacinilor.

De ce sa alegi serviciile noastre de inchiriere miniexcavator

Cand este necesara inchirierea unui miniexcavator?

In functie de accesoriul folosit ( cupa, cocan, burghiu, foarfece, compactor), miniexcavatorul poate fi folosit pentru demolarea cladirilor, saparea puturilor si a santurilor, forarea, etc.

Avand in vedere ca miniexcavatorul este usor si compact, principalul avantaj al acestuia este reprezentat de faptul ca nu provoaca daune pe stratul superior de sol pe care lucreaza.

Miniexcavatorul de inchiriat este un utilaj compact, de talie mica, foarte eficient in spatiile stramte. Are o forta mare de rupere si poate executa sapaturi la adancimi mari. Printre intrebuintari, se numara: lucrari gospodaresti, sapaturi de alimentare cu apa si canalizare, lucrari de intretinere si mentenanta.

Electro Calin

Daca ai nevoie sa inchiriezi un miniexcavator, noi iti oferim cel ma bun raport calitate-pret. Asiguram transport in Bucuresti, Ilfov si Calarasi, iar miniexcavatorul poate fi inchiriat cu manevrant.

Avantajele inchirierii unui miniexcavator

Adesea, folosirea unui miniexcavator in detrimentul unui model conventional este o varianta mult mai avantajoasa. In primul rand, costul inchirierii este mai mic, iar consumul de combustibil este redus. Principalele avantaje de care va puteti bucura atunci cand alegeti serviciul de inchiriere miniexcavator sunt:
Productivitate crescuta

Chiar si intr-un loc mic, cu miscari restranse, miniexcavatorul poate fi extrem de util.

Manevrare usoara

Datorita dimensiunilor reduse, manevrarea miniexcavatorului este mult mai usoara si astfel, munca operatorilor este optimizata. In ciuda dimensiunilor mici, bratul mecanic este suficient de puternic astfel incat sa realizeze sapaturi rapide, cu o precizie ridicata;

Versatilitate pe santier

Un miniexcavator poate inlocui multe echipamente utilizate pe santier. Acest lucru este posbil datorita versatilitatii.

Call Now Button