Montaj statie incarcare auto

Electro Calin

Montaj statie incarcare auto la pret avantajos

Ai o masina electrica sau hibrid si iti doresti propria statie de incarcare auto? Echipa noastra de elecricieni autorizati ANRE iti vine in ajutor cu serviciul de instalare statie incarcare auto la bloc sau in propria curte.  Suntem inclusiv la dispozitia antreprenorilor care isi doresc sa aiba statii de incarcare masini electrice langa cladirea de birouri.

Ne ocupam de montarea statiei de incarcare auto pentru ca tu sa-ti poti incarca masina simplu, rapid, oricand doresti! In plus, iti punem la dispozitie si serviciul de consultanta specializata si iti oferim cele mai potrivite solutii pentru nevoile tale!

Solicita acum o oferta pentru montaj statie incarcare auto la pret avantajos!
Electro Calin

Instalare statie incarcare auto

O investitie inteligenta pe termen lung

Iti doresti sa nu mai depinzi de statiile publice pentru incarcarea masinilor electrice? Contacteaza acum echipa noastra de electricieni autorizati  care sa se ocupe de montajul statiei tale de incarcare auto!

Ai nevoie de personal calificat pentru serviciul de montaj statii incarcare auto? Contacteaza-ne acum!
– Calitate garantata

Ce aspecte trebuie sa iei in considerare inainte de a solicita serviciul de instalare statie incarcare auto?

Inainte de montarea propriu zisa a unei statii de incarcare auto, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte.

Daca locuiesti la casa, trebuie sa te informezi cu privire la tipul de bransament care alimenteaza locuinta (monofazat sau trifazat), si care este puterea maxima ce poate fi absorbita de retea. Aceasta informatie poate fi aflata din Avizul tehnic de racordare sau din Certificatul de racordare.

O statie de incarcare auto poate fi alimentata atat monofazat, cat si trifazat si poate debita putere cuprinsa intre 3.7 – 7.4 Kw ( cu alimentara monofazata) sau 11-22 kW (cu alimentara trifazata).

In cazul in care masina electrica necesita mai mult curent alternativ decat poate oferi consumatorul, este necesar un spor de curent de la distribuitorul local. Daca, insa o statie monofazata nu este suficienta, se poate solicita un bransament trifazat pentru a acoperi necesarul de putere.

Instaleaza o statie pentru incarcare automobile electrice la tine acasa!

Detinem utiliaje proprii, moderne, precum nacela PRB care ne permite instalarea sistemelor fotovoltaice la orice inaltime.

Montaj statie incarcare auto in:

Tunari, Dascalu, Moara Vlasiei, Petachioaia, Afumati, Mogosoaia, Chiajna, Ciorogarla, Corbeanca, Branesti, Dobroesti, Domnesti, Glina, Stefanestii de Jos, Clinceni, Cornetu, Cernica, 1 Decembrie, Jilava,  Vidra,  Copaceni, Dragomiresti-Vale, Berceni, Darasti-Ilfov , Buftea, Bragadiru, Magurele, Pantelimon, Peris, Chitila, Voluntari, Popesti Leordeni, Ciolpani, Snagov, Gruiu, Nuci, Gradistea, Balotesti, Otopeni.

Electro Calin

Solicita acum o oferta pentru montaj statie incarcare auto la pret avantajos!

De ce sa alegi serviciile de montaj statie incarcare auto oferite de Electro Calin:

Iti oferim cel mai bun raport calitate-pret

Beneficiezi de oferta personalizata, in functie de nevoile tale si de statia de incarcare aleasa;

Iti oferim statii pentru incarcare masini electrice de la cele mai renumite brand-uri

Nu iti oferim doar serviciul, ci si produsul! Avem pe stoc cele mai apreciate statii pentru incarcarea masinilor electrice pe care ti le putem livra rapid, la cel mai avantajos pret!

Iti oferim consultanta pe toata durata proiectului

Suntem alaturi de tine pe toata durata proiectului si iti propunem cele mai avantajoase solutii! De asemenea, iti recomandam modelul de statie pentru incarcare auto potrivit nevoilor tale!

Imagineaza-ti ca dupa o zi intreaga petrecuta in trafic, te intorci acasa si conectezi masina electrica la propria ta statie de incarcare auto, in timp ce te relaxezi alaturi de cei dragi!
Noi iti transformam visul in realitate!

Call Now Button