Inchiriera nacela/platforma ridicatoare cu brat la preturi avantajoase

Datorita tehnologiei, durata de lucru la inaltime poate fi optimizata cu ajutorul unei nacele.

Nacela este o platforma ce permite ridicarea si stationarea la o anumita inaltime a unuia sau a mai multor lucratori. Este folosita, adesea, in constructii, dar nu numai. In prezent, tot mai multe persoane se bucura de utilitatea acesteia pentru schimbari de burlane, acoperisuri, toaletarea pomilor si pentru orice interventii in zone greu accesibile.

Nacela sau platforma ridicatoare cu brat (PRB) are avantajul de a se roti la 360 grade si astfel, permite accesul usor si sigur, chiar si in cele mai dificile zone. De asemenea, nacela este sustinuta de un brat telescopic ce poate fi impinsa atat in sus, cat si in lateral.

Avantajele serviciului de inchiriere nacela

In ultima perioada, nacela este un utilaj tot mai solicitat datorita eficientei de care a dat dovada. Printre principalele avantaje ale platformei ridicatoare cu brat se numara:

In functie de zona in care urmeaza a se incheia contractul de racordare cu distribuitorul de energie electrica, pot fi solicitate si alte inscrisuri la depunerea dosarului.

Echipa de specialisti atestati ANRE Electro Calin vine in intampinarea ta cu servicii de intocmire a dosarului necesar instalatiei electrice de utilizare. Astfel, reusim sa facilitam procesul de depunere a dosarului necesar montarii contorului de energie electrica.

Electro Calin

Daca ai nevoie de inchiriere nacela/platforma ridicatoare cu brat la preturi avantajoase, ne poti contacta. Noi suntem solutia!

Situatiile in care se poate utiliza nacela sau platforma ridicatoare cu brat

Lucrari de intretinere;
Montarea indicatoarelor si reclamelor la inaltime;
Lucrari de constructie;
Spatii de depozitare;
Toaletarea copacilor;
Inspectii de siguranta;
Pregatirea suprafetelor;
Asistenta in spatiile de livrare;
Transportul persoanelor, materialelor si echipamentului de lucru

intr-un mod eficient, sigur si economic;

Oferim servicii de inchiriere nacela in Bucuresti si zonele limitrofe

Oferim posibilitate de inchiriere platforma ridicatoare cu brat. Utilajul este util pentru lucrul la inaltime de pana la 19 m, in conditii de securitate din punct de vedere electric. Totodata, se poate opta pentru inchiriere cu manevrant si electrician (pentru lucrari electrice) sau doar cu manevrant. Utilajul este autorizat ISCIR, personalul este autorizat pentru lucrul la inaltime.

Call Now Button