Servicii conexe

Montaj paratrasnet

Servicii de montaj paratrasnet la standarde inalte Indiferent ca te numeri printre persoanele juridice sau cele fizice, echipa de specialisti Electro-Calin iti poate garanta lucrari de montaj paratrasnet la cele mai inalte standarde.

Iluminat public stradal

Echipa specializata in servicii de iluminat public stradal Iluminatul public stradal este o necesitate atat in marile orase, cat si in comunele sau satele din intreaga tara.

Executie retele electrice si extinderi de retea

Oferim clientilor proiectare, consultanta, executie retele electrice si extindere de retea la cele mai inalte standarde de calitate. Personalul este alcatuit din electricieni autorizati ANRE.

Inchiriere miniexcavator

Inchiriem miniexcavator de inalta performanta, dotat cu toate accesoriile necesare, astfel incat fiecare client sa beneficieze de randament ridicat si rapiditate in executie.

Inchiriere nacela

Platforma ridicatoare cu brat la preturi avantajoase. Datorita tehnologiei, durata de lucru la inaltime poate fi optimizata cu ajutorul unei nacele.

Executie posturi de transformare electrice

Posturile de transformare electrice au rolul de a distribui tensiunea pe o anumita suprafata. tensiune mai mica.

Montaj interfoane

Servicii de montaj interfoane la cel mai bun raport calitate-pret Interfonul a devenit o necesitate de-a lungul timpului, atat pentru cei care locuiesc la bloc, cat si pentru cei care locuiesc la casa ori pentru cladirile de birouri sau alte tipuri de constructii.
Call Now Button