Montaj panouri fotovoltaice in Bucuresti si Ilfov

0 +
Ani de experienta
Electro Calin

Montaj panouri fotovoltaice

Iti doresti o sursa de energie sigura si avantajoasa? Vrei sa contribui la prevenirea si diminuarea poluarii si incalzirii globale prin optiuni sustenabile? Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE iti pun la dispozitie serviciul de instalare panouri fotovoltaice la pret avantajos!

Electro Calin, firma de instalare panouri fotovoltaice se ocupa de fiecare detaliu, incepand cu depunerea dosarului de prosumator, pana la montarea sistemului fotovoltaic  si verificarea functionalitatii acestuia.

Solicita acum o oferta pentru instalare panouri fotovoltaice la pret avantajos!

Dascalu, Tunari, Moara Vlasiei, Stefanestii de Jos, Petachioaia, Afumati, Mogosoaia, Chiajna, Ciorogarla, Corbeanca, Branesti, Dobroesti, Domnesti, Glina, Vidra, Clinceni, Cornetu, Cernica, 1 Decembrie, Jilava, Copaceni, Dragomiresti-Vale, Berceni, Darasti-Ilfov , Buftea, Bragadiru, Magurele, Pantelimon, Peris, Chitila, Voluntari, Popesti Leordeni, Ciolpani, Snagov, Gruiu, Nuci, Gradistea, Otopeni, Balotesti.

– Calitate garantata

Primim adesea intrebari despre pretul sistemelor fotovoltaice, modul de instalare si multe alte intrebari asemanatoare – totul este mult mai accesibil decat ti-ai imaginat.

Pentru ca suntem deja cunoscuti ca cei mai buni instalatori de panouri fotovoltaice, noi ne vom ocupa de instalare, de la A la Z. Profesionistii in instalarea panourile fotovoltaice fac parte dintr-o echipa de persoane calificate, focusate pe furnizarea serviciilor de calitate, rapide si garantarea bunei functionari, fara a fi necesara implicarea proprietarului.

Costurile nu sunt deloc mari, in raport cu avantajele pe care le ofera sistemele fotovoltaice. Pentru a te convinge, tot ce trebuie sa faci este sa soliciti chiar acum o oferta personalizata!

Instalatorii nostri de panouri fotovoltaice te vor ajuta sa obtii independenta energetica prin intermediul unui sistem durabil si eficient

De ce sa alegi Electro Calin pentru instalarea panourilor fotovoltaice?

Dispunem de propriile utilaje

Detinem utiliaje proprii, moderne, precum nacela PRB care ne permite instalarea sistemelor fotovoltaice la orice inaltime.

Dispunem de stocuri constante de panouri fotovoltaice

Detinem stocuri constante de panouri fotovoltaice, sisteme de prindere si invertoare de la producatori de renume precum Huawei si Fronius.

Dispunem de personal calificat

Toate montajele sunt realizate de o echipa intreaga de specialisti precum ingineri si electricieni autorizati ANRE calificati in domeniul constructiilor.

Iti maximizam sansele de a instala panouri fotovoltaice cu finantare prin fonduri europene

Pentru a obtine sanse mai mari pentru instalarea panourilor fotovoltaice cu finantare prin fonduri europene este necesar sa ai alaturi un partener care sa iti ofere produse si servicii de inalta calitate, necesare pentru aprobarea proiectului.

Electro Calin este alaturi de tine inca de la intocmirea documentatiei necesare si depunerea dosarului de prosumator.  Dupa aprobarea proiectului, iti punem la dispozitie panouri fotovoltaice performante, de la producatori de talie internationala. In final, te vei putea bucura de o solutie energetica de ultima generatie, ce contribuie la siguranta mediului inconjurator si la imbunatatirea resurselor tale financiare.

Electro Calin

Solicita acum o oferta pentru instalare panouri fotovoltaice la pret avantajos!

Avantajele si eficienta panourilor fotovoltaice

Durata medie de viata a unui sistem fotovoltaic este de aproximativ 30 de ani, ceea ce inseamna ca instalarea acestuia poate fi privita atat ca o decizie cu impact pozitiv asupra mediului, dar mai ales ca o investitie inteligenta care iti poate aduce doar beneficii pe termen lung, indiferent ca urmeaza sa montezi panouri fotovoltaice pe casa sau pe cladirea business-ului pe care il administrezi.

Kituri sisteme fotovoltaice cu inverter monofazat si trifazat

Oferim intotdeauna cele mai bune solutii clientilor nostri. Astfel, venim in intampinarea lor cu kituri monofazate, trifazate si control inteligent, de la cele mai renumite brand-uri. Durabilitatea si eficienta unui sistem fotovoltaic sunt ghidate, adesea, de calitatea kit-ului, dar si de montaj. Astfel, venim in ajutorul tau cu cei mai buni instalatori pentru panourile fotovoltaice!

Electro Calin

Intreabari frecvente despre panouri fotovoltaice

Majoritatea clientilor au o multime de nelamuriri referitoare  la instalarea panourilor fotovoltaice, asa ca mai jos regasesti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari. Daca iti doresti sa afli si alte informatii suplimentare, ne poti contacta.

Ambele variante sunt eficiente. Cei care opteaza pentru instalarea panourilor fotovoltaice monocristaline pe acoperisul casei sunt adesea clientii rezidentiali. Cu toate acestea, daca tu dispui de suficient saptiu la sol, iar zona este expusa suficient la lumina soarelui, atunci poti opta si pentru montarea sistemului la sol.

Pentru montarea sistemelor pe acoperis, este recomandat sa optezi pentru panouri fotovoltaice monocristaline si trebuie sa aloci aproximativ 6m2 pentru fiecare KW de energie. Astfel, daca optezi pentru un kit de 3 KW, vei avea nevoie de un spatiu de 18m2.

In urma unei verificari, echipa noastra de specialisti iti vor recomanda cele mai bune panouri fotovoltaice pentru nevoile si bugetul tau.

Pentru a identifica necesarul de panouri fotovoltaice pentru casa ta, este esential sa tii cont de cateva aspecte precum: consumul mediu de energie si puterea furnizata de un sistem fotovoltaic care poate varia in functie de zona geografica.

In functie de tipul de consum, dar si de marimea consumatorilor, investitia se poate amortiza in aproximativ 3-5 ani.

Call Now Button