Serviciile noastreINSTALATII ELECTRICE INTERIOARE


SC ELECTRO CALIN BRANESTI SRL are in componenta o echipa de electricieni autorizati ANRE, ce au capacitatea de a executa o gama variata de lucrari de instalatii electrice atat pentru domeniul rezidenţial si comercial, cat si lucrari in domeniul industrial.

DE CE SA ALEGETI INSTALATIILE ELECTRICE INTERIOARE DE LA ELECTRO-CALIN BRANESTI?

Experienţa personalului calificat de care dispunem acopera practic intreg domeniul de activitate şi astfel va oferim posibilitatea de a realiza proiecte indiferent de complexitatea acestora.

Societatea noastra realizeaza instalatii electrice noi sau modernizari ale unor instalatii electrice deja existente, cum ar fi:
– Instalaţii electrice interioare si exterioare de iluminat si prize ;
– Tablouri electrice de distribuţie ;
– Instalaţii electrice de forţă şi de comandă ;
– Instalaţii electrice de curenţi slabi: TV, internet, sisteme de alarmă, sisteme de automatizare;
– Instalaţii de protecţie împotriva electrocutării: prize de pământ ;

PENTRU SIGURANTA OCUPANTILOR ESTE FOARTE IMPORTANT CA TOATE LUCRARILE DE INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE SA FIE REALIZATE NUMAI DE CATRE ELECTRICIENI AUTORIZATI .

Va oferim o gama larga de solutii pentru orice tip de lucrare în instalatii electrice:

– Lipsa tensiunii in locuinta ;
– Avarii de orice natura la instalatia electrica ;
– Defectiuni ale tablourilor electrice ;
– Modernizarea tablourilor electrice ;
– Montaj aparataj electric ;
– Montarea, instalarea si punerea in functiune a diferitelor dispozitive si aparate electrice ;
– Revizii ale instalatiei electrice .

Avand o vasta experienta in domeniu, va aducem la cunostinta faptul ca este foarte important să alegeti o firma autorizata pentru orice intervenție, extindere sau executie a instalațiilor electrice !EXECUTIE BRANSAMENTE ELECTRICE


Bransamentele electrice se realizeaza in baza avizelor tehnice de racordare emise de E-Distributie SA si reprezinta instalatia de distributie a energiei electrice de la furnizor pana la tabloul abonatului.

Bransamentele efectuate de SC ELECTRO CALIN BRANESTI SRL sunt: bransamente aeriane, bransamente subterane, retele electrice- posture de transformare bransamente de tip organizare santier.EXECUTIE RETELE ELECTRICE SI EXTINDERI DE RETEA


AI DEPUS CERERE DE RACORDARE PENTRU O ZONA IN CARE NU EXISTA RETEA ELECTRICA DE DISTRIBUTIE SI NU STII CE URMEAZA?

Pasul 1 - Operatorul de Distributie (OD) informeaza solicitantul daca zona respectiva este cuprinsa in planul de dezvoltare al Retelei Electrice de Distributie (RED) si care este calendarul de realizare a lucrarilor.
Pasul 2 - In cazul in care nu au fost facute demersuri pentru extinderea retelei in zona respectiva, OD informeaza in scris Autoritatea publica locala si centrala sa depuna in acest scop o cerere precum si documentatia justificativa prevazuta in Metodologia mentionata anterior. Scrisoarea este transmisa spre informare si solicitantului.
Pasul 3 - Autoritatea publica transmite operatorului de distributie (OD) cererea si documentatia justificativa continand urmatoarele documente:
Pasul 4 - Operatorul de distributie intocmeste in termen de 60 de zile studiul de fezabilitate si evalueaza lucrarile de investitii din punct de vedere al eficientei economice.
Pasul 5 - Operatorul de distributie informeaza ANRE si transmite raspunsul catre autoritatea publica privind rezultatele studiului de fezabilitate si propunerea de coparticipare a autoritatii publice la finantarea investitiei solicitate.
Pasul 6 - Introducerea in planurile de investitii ale operatorului de distributie si Autoritatile Publice Locale.
Pasul 7 - Realizarea lucrarilor de electrificare/extindere, operarea si intretinerea lorEXECUTIE POSTURI DE TRANSFORMARE


SC ELECTRO CALIN BRANESTI SRL executa posturi de transformare 20-0.4 kV.

Posturi de transformare pentru bransamente medie tensiune


Posturile de transformare de medie tensiune au rolul de a prelua energia electrica din reteaua de transport si de a o transforma la o tensiune mai mica pentru a putea fi utilizata de toti consumatorii. In general procesul de transformare are loc de la 20 kV la 0.4 kV .

Un post de transformare este compus din:
– celule de protectie / distributie / masurare de medie tensiune;
– transformator medie tensiune in ulei sau uscat;
– tablouri interne de protectie si alimentare servicii interne;
– contoare de masura a energiilor consumate;
– anvelopa din beton prefabricata sau metalica pentru a fi amplasat in exterior;
– cabluri de distributie joasa si medie tensiune;
– alte accesorii electrice de obicei folosite la posturile de transformare pentru distributie.

Posturile de transformare de medie tensiune sunt concepute pentru a fi usor de transportat la locul de instalare, punerea in functiune facandu-se intr-un timp foarte scurt si cu costuri cat mai reduse.EXECUTIE INSTALATII DE PARATRASNET SI PRIZE DE PAMANT


Un sistem de protecţie la trăsnet are rolul de a capta toate descărcările electrice provenite de la trăsnet într-o construcţie. Pe cât posibil se va executa cel puţin două coborâri ale instalaţiei de paratrăsnet (diagonală). Curentul de trăsnet trebuie captat în punctul de impact, condus către pământ distrbuit în sol. Scopul este de evitare a efectelor termice, mecanice sau electrice. este formată dintru-un ansamblu de elemente: electrozi de împământare, platbandă şi elemente de prindere prin care se realizează dispersarea curenţilor în pământ. Priza de pământ se poate executa în mai multe moduri . Acestea sunt descrise în amănunt în standardul SR EN 62305-3 iar rezistenţa de împământare < 10 Ω . Buletinul de măsură al rezistenţei prizei de pământ se emite doar de firme autorizate.EXECUTIE BULETINE PRAM


In urma verificarii PRAM se intocmeste buletinul de verificare PRAM care cuprinde:
-Conditiile de masurare
-Tipul aparatului folosit la masuratoare
-Numele executantul si locul masurarii, acestea fiind necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii,  Protectia Consumatorului si Pompierii.
-Copie dupa certificatul metrologic al aparatului folosit la masurare
-Copie dupa autorizatia ANRE care da dreptul emitentului sa emita buletin PRAMINCHIRIERE PLATFORMA RIDICATOARE CU BRAT (PRB)- Punem la dispoziția clienților platforme ridicătoare cu brațe ce au lungimea de 21m , pentru lucrul la înalțime. Societatea noastră se ridica la inaltimea cererilor si exigentelor dumneavoastra, avand la dispozitie o gama variata de utilaje ce intrunesc toate conditiile tehnice de folosire conform standardelor ISCIR .
- Personalul nostru este calificat conform standardelor in vigoare , garantand interventii sigure intr-un timp cat mai scurt , asigurand astfel continuitatea activitatii dumneavoastra .
- Oferim montaj si intretinere pentru diverse afise, bannere, reclame sau sisteme de iluminat
- Firma este atestata ANRE
- Se inchiriaza pentru minim 4 ore.INCHIRIERE MINI EXCAVATORInchiriem Miniexcavator ( dispune de cupe 25,30,40, taluz ) pentru diverse sapaturi.
Optional firma noastra va poate pune la dizpozitie transport basculabil.